3 Aralık 2010 Cuma

Urfa-Kİlis 03.12.2010 Cuma



9.Gün
8:30 otelimizden çıkıp Balıklı Göl'ü ve çarşıyı gezdik.Gümrükhan'da çay-kahve molası verdik.Poşiler-yemeniler alındı.Afrika Yolları Taştan ekibi olarak Urfa Taşcı Petrol'ün açılışını gururla gerçekleştirdik.Antep'te pasapotlar kargodan alındı.Şuanda Kilis'teyiz.Deniz cozuttu.Sabah 6 teker döner.Ver elini Halep(Aleppo)....

Bugünün km si:215km
Toplam km:1817km

Anadolu uğurlamaya hazırlanıyordu Simurgları,habercilerin diyarından söken şafakla çıkacaklarken ''Yolunuz açık olsun evlatlar.'' dedi Kibele doğan güneşi solunuza alın,Nanna gecenizi aydınlatsın...(Saki)




2 yorum:

  1. Göksel seni aradımmm inanılmaz sesler çıkaran bir kadın kendi kendişne galiba küfretti bana iyimisiniz yaa bana yazın burdan ne olduğunu bilmediğim yerdesiniz.
    Buarada benim orda Berrin HAMİYET var Batıdan rehber öğretmen arkadaşım ŞAM turizm alanına girmek için orada arapça öğrenmeye gitti.Onun tel yazayım size onu bulun yardımcı okur manyaklardan biri o da
    BERNA KÜTÜKÇÜLER

    YanıtlaSil
  2. dün yorum yazdıktan sonra gönder tuşuna basmamışım herhalde:))) süper görünüyorsunuz!!!Berrinim ve Gökselim sizi çok seviyorum.Çok öptüm.Yolunuz hep açık olsunn!!!

    YanıtlaSil