1 Aralık 2010 Çarşamba

Yanaşlı(Silifke)-Adana 30.11.2010



6.Gün
Sabah meşhur Ağaçlı Tesisler'inde kahvaltı yaptıktan sonra Mersin'e doğru yola çıktık.Bodrum'da Sarı Humma aşısı kalmadığı için benimki burda yapılacak.Mersin'e vardığımızda saat 12'ydi.Aşımı yaptırırken Tifo aşılarının olduğunu öğrendim.Görevli çok şanslı olduğumuzu aşının bugün ellerine geçtiğini ve çok zor bulunduğunu söyleyince sevindik.İşte bu iyi oldu.Kirli içme suları ve pis yiyeceklerle bulaşan bir hastalık çünkü.
Mersin'e gelmişken tantuni yemeden olmaz.Motorları gören ''Mersin Motorsiklet Kulüp'' üyesi bir arkadaş bizi yaprak tantuni yapan bir yere götürdü.Sipariş verirken sıfır yağsız istiyorsanız ''Biftek'' demeniz gerekiyor.Biz tantuni yemiyormuşuz.Pardon bizim barın(Vivaldi) yanındakini de söylemeden edemiycem....yummy...
Mersin'de aşıydı,yemekti derken çok oyalandık.O yüzden Antep'e değil de,Erol'un anneannesine Adana'ya gitmeye karar verdik.
Akşam çok güzel bi restoranta yemeğe gittik.Bravo!!!Soğan mezeleri ancak bu kadar güzel olur.Adres:Kebapçı Mesut.
Bugünün km si:219km
Toplam km:1171km
Day 6
We had early breakfast and left from Yanışlı(Silifke) to Mersin direction.We gonna stop in Mersin for my Yellow Fever Vaccine.There wasn't enough vaccine in Bodrum.So just Deniz got it in Bodrum.When we arrived there , we noticed that they had typhoid vaccine as well.Sweet....We got it.
Of course we should eat here the traditional fast food which is ''Tantuni''...Yummy...
After the lunch,it was late to reach Antep, so we drove to Adana which is Erol's hometown.We gonna stay his grandparent's home.
And again we ate Adana Kebab at one of the nice restaurant.Who said that we gonna starve.....
Today's km:219 km
Total km:1171km

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder