23 Şubat 2011 Çarşamba

Pretoria'da 2.Gün(2nd day in Pretoria) 23.02.2011

91.Gün
Bugün motorsikleti bakıma götürücez.Sabah 7 gibi Chris'in kızları Christel ve Husky bizi almaya geldi.Motoru çok güzel bir servise bıraktık.Christel ve Husky bize şehirde rehberlik ediyor.Bütün motorsiklet kıyafet mağazalarını gezdik.
Bu şehir dünyanın en yüksek suç oranına sahip.Hava karardıktan sonra sokakta yürüyen insan göremezsiniz.Buradaki bütün evlerde elektrikli teller var.3-4 dış kapıyı geçtikten sonra evlerin ana kapısına ulaşabiliyorsunuz.Burada hayat zor.
Kevin,Kim,Alan ve Claire'le(Sudan feribotunda birlikte seyahat ettiğimiz arkadaşlarımız) buluşup öğle yemeği yedik.Kevin ve Kim birkaç gün bize motorsikletle eşlik edeceğini söylediler.Çok sevindik.
15:30 gibi motorsikletimizi tamirciden aldık.Adam motoru yıkamasının 2 saatini aldığını söyledi.Biraz kirletmişiz.Triumph yeni bir 5000 km yapmaya hazır.

Bugünün km si:30
Toplam km:15608

Day 91
We waked up early today to take Triumph to garage.Chris' daughters Riette and Christel picked us up 7 a.m from home.We left the bike and visited all the motorcycle accessorize shops.Than we met with Kevin&Kim and Alan&..... in one of the shopping center.They decided to accompying us till.....they don't know either:)Sweet!We gonna ride together again like in old days....Departure tomorrow 5:30 a.m.It's really early for me so probably I'm gonna sleep again on bike...Sweet dreams Elif...

Today's km:30
Total km:15608

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder