2 Mart 2011 Çarşamba

South Broom-Gonubie 27.02.2011

95.Gün
Kevin'la Kim'den sabah 7 gibi ayrıldık.Bizimle ilk benzinliğe kadar motor sürdüler.
Tanzanya'da Masai Kamp'ta bir gece birlikte kaldığımız motorcu çiftin yaşadıkları şehre gidiyoruz.Bize ''Eğer ordan geçerseniz mutlaka bizim evde kalın'' demişlerdi.Kendileri hala Afrika'yı dolaşmaktalar.Bizde yan komşusu olan ablasının telefonunu aldık.Yolda olduğumuzu haber verdik.Kasabaya girdiğimizde benzincide adresi sorarken genç siyah bir çocuk arabasıyla yanımızda durdu,GPS'ine adresi yazdı,''Beni takip edin''dedi.Eh tabi hemencicik adresi buldu.Sonradan Güney Afrika güvenlik koşullarını düşününce aslında bu pek akıllıca bir hareket değildi.
Evin anahtarını arkadaşımızın kardeşinden aldık.''Ayrılırken de posta kutusuna bırakırsınız'' dediler,bir daha da görmedik.Ev okyanus kenarında,denize açılan bir bahçesi var.2 katlı alt katında garaj,inanılmaz zevkli döşenmiş bir ev.Deniz arkadaşlarımıza cep telefonuyla mesaj attı.''Evinize geldik.Sağolun ama eviniz çok çirkinmiş''diye.2 dakika sonra arkadaşımız Michnus'dan cevap geldi ''Dolapta bira var,2 tane çak güzel görünür''.

Bugünün km si:546




Toplam km:17138



Day 95

Today's km:546

Total km:17138

3 yorum:

  1. Bu yorum yazar tarafından silindi.

    YanıtlaSil
  2. Sevgili Deniz ve Elif,
    Siz yolunuza devam ederken Türkiye'de "xxxx.blogspot.com" adresli tüm bloglara erişim mahkeme kararı ile durduruldu,siz yurt dışında olduğunuz için bunun farkında olmayabilirsiniz. TR içinden özel DNS ayarı yapamıyorsanız blog'lara ulaşamıyorsunuz. Dolayısı ile yazdıklarınızı "normal" kullanıcılar okuyamazlar. Sizi durumdan haberdar etmek istedim.

    Burada ( istanbul ) sizin için yapabileceğim birşey olursa lütfen haber verin.

    Selamlar, sevgiler.
    Onder YILDIZ

    YanıtlaSil
  3. Merhaba
    Sizleri Becky ve Emrah tan hep duyuyordum. Gezinizi hayranlıkla takip ediyoruz. Dönüşte insallah tanışırız
    Sevgilerle
    İskender-Aylin Songur :)

    YanıtlaSil